Om Stretch Care

Med vårdpersonalens bästa i fokus

Sverige ska ha världens bästa vård. Det är inte bara en allmän önskan, utan en uttalad ambition från Sveriges regering: år 2025 ska vi vara världsledande inom eHälsa. För att nå dit är det viktigaste av allt att ge dig som jobbar i vården rätt förutsättningar, så att du kan arbeta med det du älskar – att ta hand om patienterna.

För att kunna underlätta vårdens vardag krävs förståelse. Riktig förståelse. Bara den som vet vilka utmaningar en stressig arbetsdag kan ge, kan utveckla verktyg som hjälper. Därför arbetar vi på Stretch Care alltid i nära samarbete med personal på sjukhus, landsting, kommun och vårdcentraler. Tillsammans utvecklar vi smidiga, digitala lösningar för modern vård. Och vi drivs av en enda övertygelse: Att ge dig som jobbar inom vården en lättare vardag.

Våra lösningar är patientsäkra, kostnadseffektiva och användarvänliga. Vi vet hur tungrodda och otympliga de gamla it-systemen känns, och drivs av en brinnande passion att modernisera vården och underlätta för personalen. Vi ska helt enkelt bygga världens bästa vårdsystem.

Tillsammans med vårdpersonalen växer produkter som Pulstavlan, Blåappen och Mina planer fram. Lösningarna är väldesignade och enkla att använda, samtidigt som de hanterar komplexa processer och stödjer de högsta nivåerna av säkerhet för att garantera en trygg och pålitlig vård.

Produkterna gör nytta i varje möte, varje dag. Inne på sjukhusen, på avdelningarna, på akuten. För läkare, sjuksköterskor och kuratorer. På kommunen, inom öppenvårdens mottagningar och på vårdcentraler. Och i förlängningen även för patienterna. När vårdpersonalen slipper krångliga administrationsprocesser och knöliga datasystem frigörs mer tid till patienterna.

En del av Stretch-koncernen

Stretch Care är en del av Stretch-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag, var och ett med egen spjutspetskompetens inom olika delar av it, arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända bolag. Det skapar en god finansiell trygghet och en stor tillgång till hög kompetens. 

Läs mer om Stretch-koncernen

Välj vad som passar dig! Ring, maila eller skicka ett meddelande.

Är du patient, vårdnadshavare eller skolpersonal? Tänk på att vi inte kan hjälpa till i ett enskilt ärende, då behöver ni istället kontakta er mottagning direkt. (Ibland kanske vi kan ge lite tips dock.)

    Så roligt att du är intresserad av våra tjänster!

    Du är alltid välkommen att ringa oss direkt på 0703-599 559. Då kommer du direkt till Daniel Terborn som är ansvarig för Stretch Care.

    Kontaktformulär i all ära, men visst kan det vara trevligare att skicka ett email direkt istället.

    Skicka mail till oss på hejcare@stretch.se så återkopplar vi till dig så fort vi kan helt enkelt.