Blåappen – versioner och historik

Blåappens kommande funktioner

En överblick över vad som är på gång

Här visas kommande (och tidigare) förändringar i Blåappen. Klicka på en version nedan för att få mer information om vad för funktioner en version innehåller.

Notera att de datum som visas är ungefärliga och skall ses som en målbild. Detta då praktisk installation för en kund kan variera av olika skäl, typiskt för att passa in i kundens underhållsfönster eller för att en kund valt att vänta med en ny version en stund. Det kan också vara så att vi vill förlänga testperioden för en version och således försenar installation i er miljö.

Roadmap

Vägen framåt

Vi har stora ambitioner med Blåappen och utvecklar ständigt nya funktioner baserat på våra kunders behov och önskemål.

Varje ny version innehåller flera skattningar och dagböcker inom olika områden, både för psykiatri, habilitering och somatik. En del skattningar är licensierade och kräver godkännande av en tredje part men vi gör alltid vårt yttersta för att kunna tillgodose våra kunders önskemål och prioriteringar.

Välj vad som passar dig! Ring, maila eller skicka ett meddelande.

Är du patient, vårdnadshavare eller skolpersonal? Tänk på att vi inte kan hjälpa till i ett enskilt ärende, då behöver ni istället kontakta er mottagning direkt. (Ibland kanske vi kan ge lite tips dock.)

    Så roligt att du är intresserad av våra tjänster!

    Du är alltid välkommen att ringa oss direkt på 0703-599 559. Då kommer du direkt till Daniel Terborn som är ansvarig för Stretch Care.

    Kontaktformulär i all ära, men visst kan det vara trevligare att skicka ett email direkt istället.

    Skicka mail till oss på hejcare@stretch.se så återkopplar vi till dig så fort vi kan helt enkelt.