Blåappen utbildning

Utbildningar och andra filmer som rör Blåappen och dess skattningar

Här finner du instruktioner och hjälp för att komma igång med Blåappen! Kanske är Blåappen ny för dig, eller så kanske du behöver lite repetition?

Oavsett är då välkommen hit och hoppas att våra guider skall hjälpa dig. Vi kommer också försöka knyta an till annat material som vi tror kan vara intresse för dig här på denna sidan, och hoppas den kommer växa med tiden.

Observera: Nya och uppdaterade utbildningsfilmer är under utveckling. Filmerna nedan fungerar konceptuellt men visar inte senaste versionerna av Blåappen.

BCFPI, Brief Child and Family Phone Interview

BCFPI används för att triagera barn och ungdomars psykiska besvär. Läs gärna mer på Uppdrag Psykisk Hälsas sida, under kapitel ”2. Triagering: Bedömning av behov av vårdnivå: https://www.uppdragpsykiskhalsa.se/bup-barn-och-ungdomspsykiatri/utbildningsportal-for-bup

Bra filmer från externa källor

Här kommer tips på andra filmer som vi tycker är riktigt bra!

Välj vad som passar dig! Ring, maila eller skicka ett meddelande.

Är du patient, vårdnadshavare eller skolpersonal? Tänk på att vi inte kan hjälpa till i ett enskilt ärende, då behöver ni istället kontakta er mottagning direkt. (Ibland kanske vi kan ge lite tips dock.)

    Så roligt att du är intresserad av våra tjänster!

    Du är alltid välkommen att ringa oss direkt på 0703-599 559. Då kommer du direkt till Daniel Terborn som är ansvarig för Stretch Care.

    Kontaktformulär i all ära, men visst kan det vara trevligare att skicka ett email direkt istället.

    Skicka mail till oss på hejcare@stretch.se så återkopplar vi till dig så fort vi kan helt enkelt.