Blåappen utbildning

Utbildning och andra filmer som rör Blåappen och dess verktyg / funktioner

Är Blåappen ny för dig, eller behöver du repetera dina kunskaper? Nedan finner du information om instruktioner och hjälp för att komma igång med Blåappen.

Utbildning för vårdpersonal

Blåappen har ett antal utbildningsfilmer avsedda för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården. Tidigare fanns filmerna här men distribueras numera direkt i Blåappen under fliken Nyheter.

Om du inte hittar eller lyckas få tillgång till filmerna, vänligen kontakta din organisations superanvändare. Skulle det vara så att din superanvändare inte har möjlighet att hjälpa dig, vänligen kontakta oss.

Instruktioner för patient, vårdnadshavare och skolpersonal

Instruktioner för dig som är patient, vårdnadshavare eller skolpersonal och ska använda Blåappen:

BCFPI, Brief Child and Family Phone Interview

BCFPI används för att triagera barn och ungdomars psykiska besvär. Läs gärna mer på Uppdrag Psykisk Hälsas sida, under kapitel ”2. Triagering: Bedömning av behov av vårdnivå: https://www.uppdragpsykiskhalsa.se/bup-barn-och-ungdomspsykiatri/utbildningsportal-for-bup

Välj vad som passar dig! Ring, maila eller skicka ett meddelande.

Är du patient, vårdnadshavare eller skolpersonal? Tänk på att vi inte kan hjälpa till i ett enskilt ärende, då behöver ni istället kontakta er mottagning direkt. (Ibland kanske vi kan ge lite tips dock.)

    Så roligt att du är intresserad av våra tjänster!

    Du är alltid välkommen att ringa oss direkt på 0703-599 559. Då kommer du direkt till Daniel Terborn som är ansvarig för Stretch Care.

    Kontaktformulär i all ära, men visst kan det vara trevligare att skicka ett email direkt istället.

    Skicka mail till oss på hejcare@stretch.se så återkopplar vi till dig så fort vi kan helt enkelt.